Takeaway - Afhaalkaart
Verras uw familie of vrienden met een leuke cadeaumand van Gran Tour. U kunt zelf uw mand samenstellen met de heerlijkste Italiaanse delicatessen en wijnen. Al vanaf 30 euro.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 070-4063906
......cadeautip voor Valentijnsdag......
Luxe Italiaanse pasta; 3pz amandelkoekje (amaretti); Salsa Ciliegino Agromonte (ReadyToUse geel Cherrytomaat saus); Melanzane sott’olio "Artigiana" (Aubergine onder olie); Nespolino Bianco (chardonnay/trebbiano 12,5%).
Pasta Mancini of zelfde kwaliteit bedrijf; salsa di pomodoro "La Russolillo" 660ml; Melanzane sott’olio Artigiana (Aubergine onder olie); Risotto carnaroli al tartufo estivo 500g. (Carnaroli rijst met zomer truffel); Rosso Conero (Montepulciano - Marche - 12,5%); Aceto balsamico "Essenze" I.G.P. La farmacia 250ml.
Less3-gang verrassingsmenu (antipasto-primo piatto-dolce).
4-gang verrassingsmenu (antipasto-primo piatto-secondo piatto-dolce).
Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie gegratineerd in de oven met parmezaanse kaas, besciamella en tomatensaus
Traditionele lasagne.
Penne pasta met tomatensaus.
Penne pasta met pikante tomatensaus.
Penne pasta met bolognese saus.
Burrata uit Putignano (een dorp in Puglia) met poeder van olijven, basilicum en frisella (gezouten krokante donut).
Antiek recept uit Teramo:
Huisgemaakte oude schapenkaas en eipolpette geserveerd met Amatriciana saus: tomatensaus, guanciale (varkenswangspek) en zwarte peper.
Italiaans vleeswaren plankje 'Presidio'.
Licht gebakken rode mul filet met een parfum van paddenstoelen geserveerd met linzen en peer.
Ravioli gevuld met coquille St. Jacques geserveerd met een créme van paddenstoelen en gist.
Pompoenrisotto, gebakken met 'nduja (pikante varkens paté), laurierpoeder en een reductie van Campari.
Spaghetti Mancini 'alla gricia': schapenkaas, guanciale (varkenswang), zwarte pepper, geserveerd met roze garnalen en limoen.
Oven gebakken kwartel met een glazuur van mandarijn geserveerd met artisjok en een saus van jus de veux.
Groenten crespelle geserveerd met een saus van belegen Asiago D.O.P. kaas en poeder van rode biet.
Kalfs ossobuco geserveerd met een risotto carnaroli gebakken in een saffraansaus en jus de veaux.
Italiaans kaasplankje 'Presidio'.
Koffie panna cotta geserveerd met zoute karamel en spons van amandelen en gebroken amaretti.
Chocolade mousse gevuld met rode fruit verpakt in een glazuur van chocolade geserveerd met een honing crumble.
Prosecco - Friuli-Venezia Giulia - peer, appel, lichte mango, zachte smaak met mooie frisheid.
Chardonaay/Pinot Nero/Pinot Bianco - Lombardia - grapefruit, wit fruit, honing, noten, mooie lengte.
Pinot Noir/Chardonnay/Pinot Meunier - Francia - citrus, licht getoast, veel frisheid en zachte rinsheid.
Chardonnay/Trebbiano - Emilia Romagna - exotish, ananas, perzik, opwekkend, levendig.
Verdicchio - Marche - Heerlijk open, peer, apple, lichtvoedig, zuiver.
Pinot Grigio - Veneto - perzik, honing, zacht.
Sauvignon blanc/Chardonnay/Malvasia - Toscana - zacht, elegant, mineralen, sinaasapplebloesem.
Vermantino - Sardegna - Grapefuit, kruidig, lichte venkel, eigen karakter.
Sauvignon Blanc - Alto Adige - pittag, sappig, vleugje kruisbessen, munt.
Ribolla gialla (Tokai friulano)/Sauvignon blanc - Friuli-Venezia-Giulia - voorjaarbloemen, peer, citrus, fris en verleidelijk.
Trebbiano di Lugana - Lombardia - vlierbloemen, perzik, limonen, fijn wit fruit
Roscetto - Lazio - bloeming, ananas, banan, gele pruimen, krachtige en romige/toast smaak.
Carricante - Sicilia - kruding, ripje peer, honing, dennenaalden, volle wijn met veel diepgang.
Pinot Grigio/ Veneto - framboos, rode bes, sappig met vleugje kiwi
Sangiovese/Merlot - Toscana - aardbeien, framboos, licht gekruid, frisheid en zeer smaakvol
Gropello/Marzemino/Sangiovese/Barbera - Lombardia - bloemen, granaatappel, aardbeien, framboos, vanille, rond en zacht.
Sangiovese/Merlot - Emilia Romagna - fruitig van kersen en bloemen, zeer verleidlijk
Primitivo - Puglia - warm, zwoel, krudig en fruitig
Montepulciano - Marche - krachtig, kruidig, laurier, vijgen, krentjes.
Monica di Sardegna - lichtkrudig, rozen, soepel, zachte afdronk.
Marzemino - Lombardia - zacht en weeldering, amarenekersen, fluewele smaak van fruit
Lagrein - Alto Adige - kersen, aards, vlierbessen, veel frisheid.
Barbera - Piemonte - chocolade, laurier, kersen, licht kruidig.
Nero d'Avola - Sicilia - rijk van kersen en pruimen, zwoel, interessante wijn.
Montepulciano - Abruzzo - Uitgesproken krachtig en zwoel, pruimen en tabak.
Prugnolo Gentil/Colorino/Canaiolo/Merlot - Toscana - stevige, aanzet, zwart fruit, vanille, pruimen
Nebbiolo - Piemonte - krachtig en tegelijk fluweel zacht, kruiden, truffel, aards, rozen.
Moscato - Veneto - Subtiel muskaatkarakter, bloesem, zuiver, lichtzoet met veel frisheid.


