Takeaway - Afhaalkaart
Verras uw familie of vrienden met een leuke cadeaumand van Gran Tour. U kunt zelf uw mand samenstellen met de heerlijkste Italiaanse delicatessen en wijnen. Al vanaf 30 euro.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 070-4063906
......cadeautip voor Valentijnsdag......
Luxe Italiaanse pasta; 3pz amandelkoekje (amaretti); Salsa Ciliegino Agromonte (ReadyToUse geel Cherrytomaat saus); Melanzane sott’olio "Artigiana" (Aubergine onder olie); Nespolino Bianco (chardonnay/trebbiano 12,5%).
Pasta Mancini of zelfde kwaliteit bedrijf; salsa di pomodoro "La Russolillo" 660ml; Melanzane sott’olio Artigiana (Aubergine onder olie); Risotto carnaroli al tartufo estivo 500g. (Carnaroli rijst met zomer truffel); Rosso Conero (Montepulciano - Marche - 12,5%); Aceto balsamico "Essenze" I.G.P. La farmacia 250ml.
Less3-gang verrassingsmenu (antipasto-primo piatto-dolce).
4-gang verrassingsmenu (antipasto-primo piatto-secondo piatto-dolce).
Gebakken calzone gevuld met tomaat en mozzarella.
Gebakken calzone gevuld met mozzarella, paddenstoelen en truffel.
Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie gegratineerd in de oven met parmezaanse kaas, besciamella en tomatensaus
Traditionele lasagne.
Penne pasta met bolognese saus.
Penne pasta met tomatensaus.
Penne pasta met pikante tomatensaus.
Handgemaakt zuurdesembrood Pagnotta (36 uur laten rijzen). Geïnspireerd op het Altamura brood uit Puglia. Met een heerlijke krokante korst. Het brood weegt ongeveer 500 g, geschikt voor 2 personen.
Italiaans vleeswaren plankje 'Presidio'.
Carbonara artisjok met een gel van zwarte peper
Carbonara artichoke with black pepper gel
Gebakken gemarineerd eigeel geserveerd met een huisgemaakt broodjes, asperges, drop en hollandaise saus
Fried and marinated yolk, served with home made bread, asparagus, liquorice and hollandaise sauce
Tartare van rode poon, passievruchten, venkel ricotta en sumak (kruiden uit Sicilië)
Gurnard tartare, passion fruit, fennel ricotta and sumac (Sicilian spice mix)
Risotto carnaroli met gerookte makreel filet, paprikapoeder en stuifmeel
Risotto carnaroli with smoked mackerel, bell pepper powder and pollen
Tortellini alla Genovese (met eend gevulde tortellini), ui, tijm, rode wijn geserveerd met jus en gedroogde frambozen
Tortellini Genovese style with duck filling, oignon, thyme and red wine served with jus and dried raspberries
Spaghettoni met doperwtencrème, geroosterde hazelnoten en limoenschil
Spaghettoni with cream of peas, roasted hazelnuts and lime zest
Kalfs ossobuco geserveerd met een risotto carnaroli gebakken in een saffraansaus en jus de veaux.
Veal ossobuco served with risottocarnaroli with saffron and jus de veaux
Geroosterde parelhoen geserveerd met huisgemaakte pruimencompote en tuinbonenpuree
Roasted guinea fowl with plum compote and fava bean puree
In boter gebakken tarbot geserveerd met ´pil-pil´ (huisgemaakte vismayonaise), spinazie en gomasio (poeder van zeezout en sesam)
Butter fried turbot served with ´pil-pil´(homemade fish mayonaise), spinach and gomasio (powdered sale marino and sesame)
LessGevulde courgette alla scapece (in azijn, knoflook,en munt gemarineerd), fondue van robiola kaas, kappertjes en olijven
Stuffed zucchini alla scapece) marinated in vinegar, garlic and mint), fondue of rabiola cheese, cappers and olives
Italiaans kaasplankje Slow Food Presidio
Italian cheese platter Slow Food Presidio
Monoportie van limoen en witte chocolade, ananas gemarineerd in gin en een crumble van cocos
Monoportion of lime and white chocolate, gin marinated pineapple and coconut crumble
Taartje gevuld met ricotta kaas, peren en chocola
Tartlet filled with ricotta, pear and chocolate
Bavarois van geitenmelk, amandelen, honing en tonkabonen
Goat´s milk bavarois with almonds and tonka beans
Prosecco - Friuli-Venezia Giulia - peer, appel, lichte mango, zachte smaak met mooie frisheid.
Chardonaay/Pinot Nero/Pinot Bianco - Lombardia - grapefruit, wit fruit, honing, noten, mooie lengte.
Chardonnay/Trebbiano - Emilia Romagna - exotish, ananas, perzik, opwekkend, levendig.
Verdicchio - Marche - Heerlijk open, peer, apple, lichtvoedig, zuiver.
Pinot Grigio - Veneto - perzik, honing, zacht.
Sauvignon blanc/Chardonnay/Malvasia - Toscana - zacht, elegant, mineralen, sinaasapplebloesem.
Vermantino - Sardegna - Grapefuit, kruidig, lichte venkel, eigen karakter.
Sauvignon Blanc - Alto Adige - pittag, sappig, vleugje kruisbessen, munt.
Ribolla gialla (Tokai friulano)/Sauvignon blanc - Friuli-Venezia-Giulia - voorjaarbloemen, peer, citrus, fris en verleidelijk.
Trebbiano di Lugana - Lombardia - vlierbloemen, perzik, limonen, fijn wit fruit
Roscetto - Lazio - bloeming, ananas, banan, gele pruimen, krachtige en romige/toast smaak.
Carricante - Sicilia - kruding, ripje peer, honing, dennenaalden, volle wijn met veel diepgang.
Pinot Grigio/ Veneto - framboos, rode bes, sappig met vleugje kiwi
Sangiovese/Merlot - Toscana - aardbeien, framboos, licht gekruid, frisheid en zeer smaakvol
Gropello/Marzemino/Sangiovese/Barbera - Lombardia - bloemen, granaatappel, aardbeien, framboos, vanille, rond en zacht.
Sangiovese/Merlot - Emilia Romagna - fruitig van kersen en bloemen, zeer verleidlijk
Primitivo - Puglia - warm, zwoel, krudig en fruitig
Montepulciano - Marche - krachtig, kruidig, laurier, vijgen, krentjes.
Monica di Sardegna - lichtkrudig, rozen, soepel, zachte afdronk.
Lagrein - Alto Adige - kersen, aards, vlierbessen, veel frisheid.
Barbera - Piemonte - chocolade, laurier, kersen, licht kruidig.
Montepulciano - Abruzzo - Uitgesproken krachtig en zwoel, pruimen en tabak.
Prugnolo Gentil/Colorino/Canaiolo/Merlot - Toscana - stevige, aanzet, zwart fruit, vanille, pruimen
Merlot/Cabernet Sauvignon/Cabernet Franc/Petit Verdot - Toscana - intense aroma, cassis, black fruit, elegance.
Nebbiolo - Piemonte - krachtig en tegelijk fluweel zacht, kruiden, truffel, aards, rozen.
Moscato - Veneto - Subtiel muskaatkarakter, bloesem, zuiver, lichtzoet met veel frisheid.


