Verras uw familie of vrienden met een leuke cadeaumand van Gran Tour. U kunt zelf uw mand samenstellen met de heerlijkste Italiaanse delicatessen en wijnen. Al vanaf 30 euro.
Info: ristorante@grantourinitalia.nl; 070-4063906
......cadeautip voor Valentijnsdag......
Luxe Italiaanse pasta "Tajin met truffel" 500g.
Agromonte Cherrytomatensaus 330m.
Aubergine in olie 280gr.
3 luxe amaretti.
Nespolino Bianco 750ml. - Trebbiano - Chardonnay.
Mand en accesoires.
Luxe pasta "Spaghetti Mancini" 500gr.
Riso carnaroli met zwarte truffel 500gr.
Tomatensaus Russollillo 680ml.
Aubergine in olie "Artigiana" 280gr.
Rosso Conero 750ml. - Montepulciano uit Marche
Mand & accesoires.
3-gang verrassingsmenu (antipasto-primo piatto-dolce).
4-gang verrassingsmenu (antipasto-primo piatto-secondo piatto-dolce).
Geinspireerd op de Gourmet Pizza en de Focaccia Barese, dit pizzadeeg wordt gebakken in een ronde pan met olijfolie, verse tomaten en zwarte olijven.
Het resultaat is een hoge, knapperige pizza. Een leuke variant op de gewone pizza.
Nieuw in Den Haag
LessGeinspireerd op de Gourmet Pizza en de Focaccia Barese, dit pizzadeeg wordt gebakken in een ronde pan met olijfolie, verse tomaten en verschillende soorten vleeswaren Presidio SlowFood (belt u ons voor het aanbod van de dag).
Het resultaat is een hoge, knapperige pizza. Een leuke variant op de gewone pizza.
Nieuw in Den Haag
LessGebakken calzone gevuld met tomaat en mozzarella.
Gebakken calzone gevuld met mozzarella, paddenstoelen en truffel.
Traditionele lasagna.
Penne pasta met tomatensaus.
Penne pasta met pikante tomatensaus.
Penne pasta met bolognese saus.
Burrata uit Putignano (Apulian dorp) met poeder van olijven, basilicum en frisella (gezouten krokante donut).
Antiek recept uit Teramo:
huisgemaakt oudeschapenkaas en ei polpette geserveerd met Amatriciana saus (tomatensaus, guanciale -varkenswang- en zwarte peper).
Italiaans vleeswaren plankje presidio
Licht gebakken rode mul filet met een parfum van paddenstoelen geserveerd met linzen en peer.
Ravioli gevuld met coquille St.Jacques geserveerd met een créme van paddenstoelen en gist.
Pompoenrisotto gebakken met 'nduja (pikante varken paté), laurierpoeder en een reductie van Campari.
Spaghetti Mancini ''alla gricia'' (schapenkaas, guanciale -varkenswang-, zwarte pepper) geserveerd met roze garnalen en limoen.
Oven gebakken kwartel met een glazuur van mandarijn geserveerd met zwarte kool en een saus van mandarijn.
In de oven licht gebakken kabeljauw filet geserveerd met kikkererwten, kastanje en schuim van aardappelen.
Kalfs ossobuco geserveerd met een risotto carnaroli gebakken in een saffraan saus en jus de veaux.
Italiaans kaasplankje presidio
Koffie panna cotta geserveerd met zoute caramel en spons van amandelen en gebroken amaretti.
Ricotta taartje met een hart van bosbessen.
Prosecco - Friuli-Venezia Giulia - peer, appel, lichte mango, zachte smaak met mooie frisheid.
Chardonaay/Pinot Nero/Pinot Bianco - Lombardia - grapefruit, wit fruit, honing, noten, mooie lengte.
Pinot Noir/Chardonnay/Pinot Meunier - Francia - citrus, licht getoast, veel frisheid en zachte rinsheid.
Chardonnay/Trebbiano - Emilia Romagna - exotish, ananas, perzik, opwekkend, levendig.
Verdicchio - Marche - Heerlijk open, peer, apple, lichtvoedig, zuiver.
Sauvignon blanc/Chardonnay/Malvasia - Toscana - zacht, elegant, mineralen, sinaasapplebloesem.
Vermantino - Sardegna - Grapefuit, kruidig, lichte venkel, eigen karakter.
Sauvignon Blanc - Alto Adige - pittag, sappig, vleugje kruisbessen, munt.
Ribolla gialla (Tokai friulano)/Sauvignon blanc - Friuli-Venezia-Giulia - voorjaarbloemen, peer, citrus, fris en verleidelijk.
Trebbiano di Lugana - Lombardia - vlierbloemen, perzik, limonen, fijn wit fruit
Carricante - Sicilia - kruding, ripje peer, honing, dennenaalden, volle wijn met veel diepgang.
Pinot Grigio/ Veneto - framboos, rode bes, sappig met vleugje kiwi
Sangiovese/Merlot - Toscana - aardbeien, framboos, licht gekruid, frisheid en zeer smaakvol
Gropello/Marzemino/Sangiovese/Barbera - Lombardia - bloemen, granaatappel, aardbeien, framboos, vanille, rond en zacht.
Primitivo - Puglia - warm, zwoel, krudig en fruitig
Montepulciano - Marche - krachtig, kruidig, laurier, vijgen, krentjes.
Monica di Sardegna - lichtkrudig, rozen, soepel, zachte afdronk.
Lagrein - Alto Adige - kersen, aards, vlierbessen, veel frisheid.
Barbera - Piemonte - chocolade, laurier, kersen, licht kruidig.
Nero d'Avola - Sicilia - rijk van kersen en pruimen, zwoel, interessante wijn.
Montepulciano - Abruzzo - Uitgesproken krachtig en zwoel, pruimen en tabak.
Dolcetto d'Alba - Piemonte - bramen, viooltjes, verleidelijk, soepel.
Sangiovese/Cabernet Sauvignon/Merlot - Toscana - mooi rijp van pruimen, zwarte bessen, super verleidelijk
Prugnolo Gentil/Colorino/Canaiolo/Merlot - Toscana - stevige, aanzet, zwart fruit, vanille, pruimen
Merlot/Cabernet Sauvignon/Cabernet Franc/Petit Verdot - Toscana - intense aroma, cassis, black fruit, elegance.
Nebbiolo - Piemonte - krachtig en tegelijk fluweel zacht, kruiden, truffel, aards, rozen.
Moscato - Veneto - Subtiel muskaatkarakter, bloesem, zuiver, lichtzoet met veel frisheid.
Reserveren? Bel Tel. +31 070-4063906 of email ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vanaf woensdag t/m zondag van 17.00 tot 22.00
Op maandag en dinsdag gesloten.
Ristorante Gran Tour In Italia is momenteel alleen open voor afhaalmenus!
Wij volgen daarmee de richtlijnen van het RIVM en die van de Koninklijke Horeca Nederland om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Wij wijzen u ook op uw eigen verantwoordelijkheid om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.
U kunt onze gerechten afhalen vanaf 17.00 tot 21.30 en thuis genieten van onze Italiaanse gerechten en wijnen!
Bestellen kan telefonisch 070 406 3906 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor gasten met een voedingsallergie is er pasta zonder gluten aanwezig en serveren wij vegetarische en vegan gerechten.